România a pierdut cu Franța în optimile de finală ale CE U16 feminin Divizia A

România a pierdut meciul cu Franța din cadrul optimilor de finală ale Campionatului European U16 feminin Divizia A de la Bourges. Rezultatul final a fost de 68-25.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului. Naționala Hexagonului conduce cu o singură posesie la capătul primului sfert, scor 12-9. Situația s-a schimbat în continuare.

Tricolorele nu au reușit să puncteze, în vreme Franța a găsit tot mai ușor drumul spre coș, marcând 14, 17 respectiv 25 puncte în ultimele trei secvențe de joc. România a replicat cu câte 4 puncte în sferturile 2 și 3, respectiv 8 puncte în secvența decisivă.

Elevele lui Mădălin Poperea și Romela Cristea au terminat cu un procentaj sub 20% la aruncările din acțiune, au cedat 24 recuperări sub propriul panou, au pierdut 25 posesii și au înregistrat doar zece coșuri din acțiune, cu un total de patru pase decisive.

Ana Maria Glisici a totalizat 10 puncte în 16 minute de joc pentru reprezentativa României. Nicio altă jucătoare nu a marcat mai mult de patru puncte pentru tricolore în acest meci.

Este cel de-al 4-lea eșec înregistrat de România la acest turneu. Tricolorele vor juca în turneul 9-16. Următorul oponent este Cehia sau Polonia.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.