România a pierdut cu Estonia la Universiada de la Taipei

România a suferit al 2-lea eșec la concursul de baschet masculin din cadrul Jocurilor Mondiale Universitare de la Taipei. Formația antrenată de Florin Nini a cedat la limită, scor 72-74, în confruntarea cu Estonia.

Reprezentatica baltică s-a desprins pe parcursul primei reprize. Scorul la jumătatea confruntării era de 50-36. În secvența a 3-a s-a consemnat revirimentul compatrioților noștri pe fondul unui parțial de 20-9. Secvența decisivă a fost adjudecată la limită de România, însă acest lucru nu a fost suficient pentru a-și apropia victoria.

În pofida avantajului la finalizare, cu procentaje de 50% la două puncte și 40% la trei puncte, România a pierdut. Tricolorii au avut doar 10/20 la linia de pedeapsă și au avut aceleași probleme precum în meciul cu Cehia: 13-20 la recuperări ofensive, 26-15 la posesii pierdute și 6-12 la intercepții.

Mario Lazăr a avut 21 puncte, 14 recuperări, Tudor Gheorghe a adăugat 13 puncte, 4 pase decisive, Wilhelm Brosser a încheiat cu 12 puncte, iar Basti Ionescu a terminat cu 9 puncte, 6 pase decisive pentru România. Alți cinci jucători au punctat pentru România.

Mihkel Kirves a totalizat 34 puncte, 12 recuperări (9 ofensive) pentru Estonia.

În urma acestui rezultat România are 0-2 la general. Următorul meci al compatrioților noștri este programat pentru miercuri (23.08), cu începere de la ora 15:00. Adversar va fi EAU.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.