România a pierdut categoric, la Patras, cu Grecia

România a fost depășită categoric de Grecia în ziua de deschidere a turneului internațional de pregătire de la Patras. Rezultatul final a fost de 106-48. Pe sferturi: 22-7, 27-14, 31-13 și 26-14. Jocul a fost transmis în direct pe internet.

Grecia a jucat în formulă apropiată de cea cu care va aborda EuroBasket 2017, lotul cuprinzând în majoritate componenți ai echipeor din Euroligă. România i-a folosit în acest meci, alături de oamenii utilizați în majoritatea partidelor anterioare, pe Bobe Nicolescu, Emi Cațe și Octavian Popa Calotă.

Grecia a avut peste 62% la aruncările din acțiune, iar România a replicat cu 30%. De notat că învingătorii au terminat cu 13/20 pentru 65% la aruncările de trei puncte. Raportul vizitelor la linia de pedeapsă a fost de 29-8. Cel al recuperărilor a fost de 46-24, iar cel al paselor decisiv a fost de 27-9. Toate în favoarea elenilor.

Vlad Moldoveanu a totalizat 14 puncte, Giordan Watson a adăugat 9 puncte, 5 pase decisive, iar Emi Cațe și Alex Olah au avut câte 5 puncte fiecare. Au mai jucat Andrei Mandache, Iulian Orbeanu, Cătălin Petrișor, Radu Paliciuc, Octavian Popa Calotă, Titus Nicoară, Bobe Nicolescu, Rolland Torok și Cătălin Baciu.

Kostas Papanikolaou a avut 17 puncte, Nikos Pappas a adăugat 14 puncte, iar Ioannis Papapetrou a terminat cu 12 puncte pentru învingători. Antrenorul Kostas Missas a rotit 12 jucători, însă a absentat Giannis Antetokoumnpo, cel mai bun jucător elen al momentului.

Statistica completă a meciului AICI.

Marți (08.08), ora 18.45, tricolorii se duelează cu Ucraina în finala mică a turneului de la Patras. În finală, de la ora 21.00, Grecia se duelează cu Marea Britanie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.