România pierde cu Georgia la Campionatul European U16 masculin – Divizia B, de la Sofia

Echipa națională U16 masculin a României a pierdut meciul disputat cu Georgia în cadrul turneului rezervat locurilor 9-16, în cadrul Campionatului European – Divizia B la generația 2000. Evenimentul are loc la Sofia, iar partida s-a încheiat cu scorul de 79-87.

Partida a fost controlată de gruzini. Aceștia s-au desprins la 15 lungimi pe parcursul primei secvențe. Au urmat alte două perioade de joc în cadrul cărora tricolorii au fost inferiori adversarului. Astfel, s-a ajuns la un deficit maxim de 27 puncte pe tabela de marcaj. Secvența decisivă a consemnat un reviriment al reprezentativei României, însă Georgia a controlat situația pe tabela de marcaj până la final.

Mihai Măciucă a avut 21 puncte, 3 recuperări, Radu Petrescu a adăugat 14 puncte, 7 recuperări, iar George Blaj Voinescu a terminat cu 12 puncte, 8 recuperări și 5 intercepții pentru compatrioții noștri. Remarcabilă a fost prestația lui Otar Pertaia, autor a 37 puncte, 7 pase decisive și 6 intercepții pentru Georgia.

Este cel de-al 3-lea meci pierdut de România în cadrul turneului din Bulgaria. Echipa antrenată de Sebastian Man are tot atâtea meciuri câștigate și va continua competiția în turneul rezervat locurilor 13-16. Următorul oponent al României este Ungaria. Meciul se va desfășura vineri (19.08), cu începere de la ora 16:00.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.