România pierde cu Bulgaria la CE U16 masculin – Divizia B

Echipa națională U16 masculin a României a pierdut al 2-lea meci de la Campionatul European – Divizia B, în desfășurare la Sofia. În cursul zilei de vineri (07.08), tricolorii au cedat cu formația gazdă, scor 50-58.

Compatrioții noștri au fost egali cu bulgarii în primul act, încheiat cu scorul de 14-14. A urmat un act al 2-lea adjudecat de către adversar, acesta desprinzându-se la 30-25. Sfertul al 3-lea a consemnat revenirea României, scorul după 30 minute de joc fiind de 40-39 în favoarea vecinilor de la Sud. Pe parcursul secvenței decisive, bulgarii au gestionat avantajul și s-au impus la o diferență de opt puncte.

Antonio Năsturescu a avut 12 puncte, 6 recuperări, iar Lucas Tohătan a adăugat 11 puncte, 5 intercepții cu șapte posesii pierdute. În replică Vladiyan Avramov a bifat 12 puncte și 13 recuperări pentru Bulgaria.

România are 0-2 la general în prima fază a competiției. Următorul adversar este Scoția, meci programat a se desfășura sâmbătă (08.08), ora 16.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.