România va juca pentru locul 5 la CE U16 feminin – Divizia B

România a depășit Grecia în manieră categorică la Campionatul European U16 feminin – Divizia B, din Macedonia. Rezultatul final a fost de 67-41.

Jocul a fost decis în secvența decisivă, atunci când elevele lui Cătălin Tănase au realizat un parțial de 22-5. Jocul a decurs sub semnul echilibrului pe parcursul primelor 30 minute de joc, cu precizarea că după un prim act încheiat la egalitate, 13-13, România a trecut la conducere. La jumătatea partidei scorul era de 29-21, pentru ca după 30 minute de joc să fie 45-36.

Sarah Dumitrescu a avut 14 puncte, Amira Al Ash Hab a totalizat 13 puncte, 9 recuperări, iar Maria Ferariu a terminat cu 12 puncte pentru România. În replică, Maria Anastasopolou a avut 14 puncte, 5 recuperări,

România obține a 5-a victorie din totalul de șapte meciuri disputate la acest turneu. Tricolorele se duelează cu Polonia sau Irlanda în meciul pentru locurile 5-6, programat a se desfășura duminică (23.08).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.