România învinsă de Brazilia la primul joc amical

Brazilia a depășit România, scor 90-45, în primul joc de pregătire pe care cele două echipe le dispută între 23 și 25 iulie anul curent, în America de Sud. Scor pe sferturi: 18-6, 21-9, 26-10, 25-20.

Până la această oră am găsit informații doar cu privire la principalul marcator al tricolorilor. Este vorba despre Malcolm Armstead, jucătorul naturalizat al României având 14 puncte.

Principalul marcator al învingătorilor a fost Leandro Barbosa, autor a 22 puncte. Vitor Benite a avut 17 puncte pentru învingători, Nene Hilario a terminat cu 11 puncte, iar Alex Garcia a avut 10 puncte.

Brazilia a jucat în formulă apropiată de cea pe care o va utiliza la Jocurile Olimpice. Nu au lipsit Marcelinho Huertas, Rafael Hettsheimeir, Guilherme Giovannoni, Raulzinho Neto, Augusto Lima. De notat că Brazilia are aproape 200.000 de jucători de baschet profesioniști (masculin și feminin), fiind una dintre cele mai puternic dezvoltate țări din sportul cu mingea la coș.

Cele două echipe se reîntâlnesc pe 25 iulie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.