România a învins Norvegia la Campionatul European U16 masculin

Selecționata de juniori sub 16 ani a României a învins naționala similară a Norvegiei cu scorul 61 – 50 (17 – 9, 7 – 15, 23 – 11, 14 – 15) într-o partidă de la Campionatul European Divizia B.

Cele două echipe, alături de Irlanda, fac parte din Grupa I și se luptă pentru o clasarea cât mai pună pe una dintre pozițiile 17-24. 

Antonio Năsturescu, liderul României la capitolul puncte marcate în acest turneu, a fost cel mai bun jucător al echipei noastre, cu 16 puncte și 9 recuperări. Ștefan Bîrloveanu a marcat 14 puncte și a recuperat 7 mingi, iar Tudor Fometescu a terminat cu 13 puncte marcate.

Statisticile complete ale jucătorilor noștri, în imaginea de mai jos:

romania irlanda u16 masculin

România va întâlni mâine, 13 august, Irlanda.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.