România a învins Mozambic la Universiada de la Taipei

România a depășit Mozambic, scor 89-61, în cadrul concursului de baschet masculin de la de la Taipei. Meciul contează pentru turneul locurilor 17-24.

Jocul a fost decis în secvența decisivă. Elevii lui Florin Nini au reușit un parțial de 35-6 pe parcursul ultimelor zece minute de joc efectiv.

Basti Ionescu a totalizat 19 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări, 3 intercepii, Mario Lazăr a adăugat 18 puncte, 9 recuperări, Ionel Petrache a terminat cu 18 puncte, Georgian Păun a izbutit 13 puncte, 7 recuperări și 3 intercepții, iar Mirel Dragoste a încheiat cu 11 puncte, 6 pase decisive și 6 intercepții. Alți trei jucători au punctat pentru România.

Tudor Gheorghe, Andrei Petică și Dragoș Gheorghe nu au jucat.

În urma acestui rezultat, România va juca în turneul locurilor 17-20. Următorul adversar al compatrioților noștri este Ungaria. Meciul se va desfășura luni (28.08).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.