România a învins Islanda la Campionatul European U20 feminin Divizia B 2017

România a învins Islanda, scor 56-44, într-un meci contând pentru locurile 9-12 la Campionatul European U20 feminin – Divizia B, ediția 2017. Meciul s-a desfășurat sâmbătă (15.07), la Eilat, Israel.

Tricolorele au început modest confruntarea, văzându-se conduse cu scorul 13-19 după primele zece minute. Deficitvul de șase lungimi s-a transformat într-un avantaj de șase puncte, scor 34-28, după 20 minute de joc. Secvența a 2-a a consemnat desprinderea decisivă, România reușind un parțial de 12-2 cu care a mărit diferența la 16 lungimi. Secvența a 4-a nu a mai adus schimbarea.

Claudia Stan a totalizat 16 puncte, 9 recuperări, Ioana Ghizilă a adăugat 14 puncte, iar Ana Ferariu a terminat cu 8 puncte, 4 recuperări. România a avut alte cinci marcatoare.

Acesta este al 2-lea succes înregistrat de România la Campionatul European U20 feminin Divizia B ediția 2017 de la Eilat.

Duminică (16.07), în ultima zi a turneului din Israel, România se duelează cu Ucraina. Jocul contează pentru stabilirea ordinii la locurile 9-10.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.