România a învins Irlanda la CE U16 feminin – Divizia B

România a învins Irlanda, scor 62-54, în ultimul meci din faza a 2-a de la Campionatul European U16 feminin – Divizia B, ediția 2015. Partida s-a desfășurat joi (20.08), în Macedonia.

Jocul s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Tricolorele au câștigat primul act cu scorul de 12-10, pentru ca următoarele două secvențe să fie adjudecate de sportivele irlandeze. La jumătatea partidei scorul era de 25-24, pentru ca după 30 minute de joc să fie 42-38.

Secvența decisivă a fost controlată de România, grație unui parțial de 18-4 pe fondul căruia s-a desprins la zece puncte în minutul 35. Finalul a fost controlat de elevele lui Cătălin Tănase, astfel încât România a obținut primul succes în faza a 2-a la Campionatul European.

Nicoleta Ghiță a avut 14 puncte și 5 recuperări, Amira Al Ash Hab a totalizat 12 puncte, 3 recuperări, Maria Tănase a adăugat 11 puncte pentru România. În replică, Dayna Finn a avut 18 puncte.

Echipa U16 feminin termină faza a 2-a cu 1-2 la general și va continua competiția în turneul rezervat locurilor 5-8.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.