România a învins Elveția în primul meci la Campionatul European U18 feminin Divizia B

România a deschis Campionatul European U18 feminin Divizia B ediția 2017 de la Dublin cu o victorie convingătoare. Tricolorele au surclasat Elveția, scor 75-39.

Jocul a fost la disrecția elevelor lui Cătălin Tănase, Larisa Toma și Monika Brosovszki. România s-a apărat exemplat în primul sfert și s-a desprins la 17-7. Apoi, ofensiva compatrioatelor noastre a făcut ca diferența să urce la 17 puncte, scor 41-24, după 20 minute de joc.

Defensiva a funcționat ireproșabil în repriza secundă, când reprezentanta Țării Cantoanelor a marcat doar 15 puncte. Diferența a continuat să crească în permanență, iar România a învins la peste 35 lungimi.

Nicoleta Ghiță a totalizat 16 puncte, 6 recuperări, Anamaria Vârjoghe a adăugat 11 puncte, 10 recuperări, iar Irina Pârău a terminat cu 10 puncte, 12 recuperări, alte șapte jucătoare marcând pentru România în acest meci.

Tricolorele au avut procentaj net superior la aruncările din acțiune (diferență de 20 procente), a bifat 17 vizite în plus la linia de pedeapsă și a dominat la recuperare (57-41).

Sâmbătă (05.08), România se duelează cu Georgia. Meciul demarează la ora 19:15, fiind transmis în direct la YouTube.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.