România învinge Portugalia la CE U20 masculin – Divizia B

România a obținut cea de-a 3-a victorie la Campionatul European U20 masculin – Divizia B, de la Chalkida (Grecia). Formația antrenată de către Răzvan Cenean a depășit Portugalia cu scorul de 62-56. Este prima serie de victorii legată de delegația tricoloră la evenimentul din Grecia.

Jocul a fost la discreția tricolorilor. Aceștia s-au desprins la 15 lungimi pe parcursul primelor zece minute, iar la jumătatea întâlnirii scorul era de 44-22. Repriza secundă a avut o altă desfășurare, lusitanii apropiindu-se pe tabela de marcaj, însă reprezentativa României s-a menținut în avantaj până la final.

Tricolorii au dominat lupta la recuperare (51-36). Cu toate acestea, Portugalia a obținut 16 mingi sub panoul României. Compatrioții noștri au pierdut posesia mingii de 27 ori, față de cele doar 12 ale adversarilor.

Emanuel Cațe a avut 17 puncte, 19 recuperări, 5 capace și 2 pase decisive pentru 31 la eficiență. Bobe Nicolescu a adăugat 12 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive, iar Bogdan Popa a terminat cu 11 puncte și 4 recuperări pentru învingători.

Duminică (24.07), compatrioții noștri se duelează cu Rusia în meciul pentru ocuparea locului 9. Până la această oră, România a câștigat trei meciuri și a pierdut altele trei în cadrul CE U20 masculin – Divizia B, ediția 2016.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.