România învinge Kosovo la Campionatul European U16 masculin – Divizia B

Echipa națională U16 masculin a României a repurtat cel de-al 2-lea succes la Campionatul European – Divizia B, de la Sofia (Bulgaria). Formația antrenată de către Sebastian Man a depășit Kosovo, scor 89-52.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, compatrioții noștri instalându-se la conducere pe finalul primei secvențe, după ce protagonistele s-au succedat la conducere. Scorul la capătul primei secvențe era de 22-17 în favoarea României. Tricolorii au reușit un parțial de 28-10 în sfertul al 2-lea, ce i-a ferit de emoții până la final. Kosovo și-a apropiat sfertul al 3-lea, însă România a continuat să controleze situația pe tabela de marcaj, ecartul trecând de 30 puncte, în condițiile în care secvența a 4-a a consemnat un parțial de 24-9.

Andrei Arion a avut 18 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, Mihai Măciucă a adăugat 13 puncte, Marcu Badiu și Constantin Gavriloaia au avut câte 11 puncte și 4 pase decisive, cel din urmă bifând și 11 recupeărri. iar Rareș Moldovan a terminat cu 10 puncte pentru învingători. România a jucat în 12 oameni. Fiecare component al echipei a bifat între 8 și 26 minute de joc în această partidă.

România are 2-1 la general în Grupa C. Kosovo rămâne fără victorie la acest turneu. Duminică (14.08) este zi de pauză. Programul rămas în prima fază a Campionatului European este următorul:

– Luni (15.08), cu Norvegia
– Marți (16.08), cu Ucraina

Primele două clasate se califică în grupa valorică 1-8, locurile 3 și 4 vor participa în grupa valorică 9-16, iar ultimele două clasate vor evolua în grupa valorică 17-24.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România învinge Kosovo la Campionatul European U16 masculin – Divizia B

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.