România învinge Cipru la Cheile Grădiștei

România a depășit Cipru, scor 70-44, într-un meci de pregătire susținut la Cheile Grădiștei. Partida s-a desfășurat vineri (05.08).

Tricolorii au început confruntarea în următoarea formulă: Watson, Paul, Guțoaia, Orbeanu și Olah. Tricolorii s-au desprins la 12-3 în primul sfert, după care ecartul a crescut la 22-7. Diferența de 15 puncte s-a menținut până la jumătatea confruntării, scorul la pauză fiind de 39-24.

Repriza secundă a demarat favorabil echipei antrenate de Marcel Țenter. Ecartul a urcat la 25 puncte până la încheierea celei de-a 3-a secvențe. Sfertul decisiv nu a adus schimbarea, însă compatrioții noștri l-au câștigat la un punct diferență.

Cătălin Baciu a avut 12 puncte, 6 recuperări, Adrian Guțoaia a adăugat 12 puncte, 5 recuperări, Alex Olah a terminat cu 11 puncte, 9 recuperări, iar Giordan Watson și Vlad Moldoveanu au terminat cu câte 9 puncte fiecare.

A fost primul meci pentru Vlad Moldoveanu în această vară la echipa națională.

De notat că Giordan Watson va rămâne alături de echipa națională până la încheierea stagiului de la Cheile Grădiștei. Malcolm Armstead se va întoarce în echipa națională din 10 august și va evolua pentru tricolori la turneul de la Cluj-Napoca, programat a se desfășura între 12-14 august.

Reprezentativa României a jucat în următoarea formulă:

Fundași – Baris Aktas, Octavian Popa Calotă, Giordan Watson, Mihai Paul, Vlad Corpodean
Extreme – Bobe Nicolescu, Adrian Guțoaia
Pivoți – Iulian Orbeanu, Vlad Moldoveanu, Alex Olah, Bogdan Țîbîrnă, Cătălin Baciu.

În replică, Christos Loizdes și Aristeidis Koronides au avut câte 8 puncte.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.