România învinge Austria în ziua inaugurală a Campionatului European U16 masculin – Divizia B

Echipa națională a României a debutat cu victorie la Campionatul European U16 masculin – Divizia B, de la Sofia, Bulgaria. Elevii lui Sebastian Man au depășit Austria cu scorul de 73-42.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, tricolorii văzându-se conduși la capătul primelor zece minute de joc. Scorul la încheierea secvenței inaigurale era de 13-18. Lucrurile s-au schimbat din sfertul al 2-lea. România a trecut în control pe fondul unui parțial de 20-4, pentru ca în repriza secundă să se consemnate un scor de 40-20.

Mihai Măciucă a avut 13 puncte, 5 recuperări. Marcu Badiu și Matei Bălteanu au adăugat câte 12 puncte fiecare. Andrei Arion a totalizat 10 recuperări, iar Radu Voinescu și Marcu Badiu au avut câte 5 pase decisive pentru formația învingătoare.

România a rotit 12 jucători, 11 dintre ei contribuind pe tabela de marcaj, iar cel de-al 12-lea a fost principalul creator al echipei. Fiecare component al bifat între 5 și 26 minute de joc efectiv.

Vineri (12.08) este programat următorul meci al echipei naționale U16 masculin. Compatrioții noștri se duelează cu Slovenia, echipă ce a învins Kosovo în ziua inaugurală.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.