România învinge Austria la debutul Campionatului European U18 masculin – Divizia B

România a debutat cu dreptul la Campionatul European U18 masculin – Diviiza B, ediția 2016. Tricolorii au depășit Austria, scor 79-67, la evenimentul găzduit de Skopje. Acesta a fost meciul de deschidere al competiției.

Partida a demarat favorabil austriecilor, aceștia desprinzându-se la 28-19 pe parcursul primelor zece minute de joc. Lucrurile s-au schimbat semnificativ pe parcursul celui de-al 2-lea sfert, la capătul căruia tricolorii conduceau deja cu 47-39.

Repriza secundă s-a derulat sub semnul echilibrului, atât sfertul al 3-lea, cât și cel decisiv fiind câștigate la limită de România. Astfel, diferența a crescut la peste zece lungimi pentur un debut pozitiv al echipei antrenate de către Eugen Ilie.

Lucas Tohatan a avut avut 16 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Dragoș Diculescu a adăugat 12 puncte, 7 intercepții, 3 pase decisive, iar Dimitri Georgiadis a încheiat cu 12 puncte și 3 recuperări pentru România.

Antrenorul Eugen Ilie a rotit întreg efectivul de jucători, fiecare component al echipei bifând între 5 și 29 minute de joc.

Sâmbătă (30.07), tricolorii se duelează cu Muntenegru.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.