România încheie CE U18 masculin – Divizia B pe locul 20

România a pierdut ultimul meci disputat la Campionatul European U18 masculin – Divizia B, de la Skopje. Tricolorii au fost depășiți de Luxemburg cu scorul de 70-64.

Formația antrenată de către Eugen Ilie a fost superioară în prima repriză, desprinzându-se la 39-26. Cel mai mare avantaj al României a fost de 17 lungimi, însă Luxemburg a revenit și s-a apropiat la 49-48, cu zece minute înainte de final. Secvența decisivă a fost controlată de luxemburghezi, aceștia impunându-se la o diferență de șase puncte.

Dunca și Georgiadis au avut câte 17 puncte, iar Căprărescu a adăugat 16 puncte.

Acesta a fost ultimul meci disputat de România la CE U18 masculin – Divizia B. Tricolorii au încheiat competiția pe locul 20, din 24 de echipe, cu un bilanț de două victorii și șase înfrângeri.

Articole din aceeași categorie

3 comentarii On România încheie CE U18 masculin – Divizia B pe locul 20

  • CONCLUZIA : Sa va fie rusine la toti , jucatori si banca tehnica. Sa iei bataie de la Luxemburg ar trebui sa dea de gandit tuturor. Baieti, incercati cu scoala, cu cartea, ca la baschet nu aveti treaba

  • Federatie de doi bani…pentru ce mai avem aceste echipe U18, U16 etc daca mergem doar in vacante la turnee? Pentru ce mai platim staff daca ne facem de ras mereu?

  • Ce sa mai zicem noi? Cei care am tras din greu tot anul? Sau chiar ani și ani de munca în speranța că cineva ne va vedea. Ca dacă nu te cheamă Fometescu, Caprarescu, Berceanu etc. nu vei avea niciodată loc la națională. O echipă aleasă pe pile de un antrenor prea ocupat cu altceva decât cu lotul de U18. Cu ce ne va încălzi pe noi demisia lui? RUȘINE!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.