România a încheiat CE U18 feminin – Divizia B pe locul 17

România a încheiat participarea la Campionatul European U18 feminin – Divizia B, de la Sarajevo, cu o victorie. Formația antrenată de către Carmin Popa a depășit Macedonia, scor 89-40. Pe sferturi: 20-4, 18-11, 20-12, 31-13.

Andreea Crețu a avut 15 puncte, 3 recuperări, 3 intercepții, Alina Podar a adăugat 14 puncte, iar Ecaterina Armanu a terminat cu 10 puncte, 4 intercepții și 3 pase decisive. Toate cele 11 jucătoare folosite în acest meci au punctat pentru echipa României.

Este cel de-al 2-lea succes repurtat de tricolore la acest turneu. România încheie participarea cu un bilanț de două victorii și patru înfrângeri, pe locul al 17-lea în ierarhia generală.

Iată rezultatele României:

România vs Finlanda, scor 64-75
România vs Portugalia, scor 53-69
România vs Islanda, scor 51-62
România vs Bosnia, scor 72-88
România vs Albania, scor 104-36
România vs Macedonia, scor 89-40

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.