România a fost învinsă categoric de Grecia și la U16 masculin

România a pierdut meciul cu Grecia, scor 60-111, în cadrl zilei a 3-a la Campionatul European U16 masculin Divizia B ediția 2017. Evenimentul se desfășoară la Sofia, Bulgaria.

Partida a fost controlată de eleni. Aceștia au găsit soluții de a puncta cu ușurință. Ei s-au desprins la 28-15 în primul act, după care au marcat peste 30 puncte atât în sfertul 2, cât și în sfertul 3. Ultimul act a fost ceva mai echilibrat, fiind adjudecat tot de Grecia, cu 17-16.

Constantin Gavriloaia a totalizat 14 puncte, 3 recuperări, Laurențiu Dimitrescu a adăugat 11 puncte, Tudor Lungu a terminat cu 10 puncte, iar Luca Vasile și Tudor Văleanu au totalizat câte 8 puncte fiecare. Alți trei jucători au punctat pentru România, Marian Duică având 5 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

În replică, toți jucătorii Greciei au punctat, fiecare având cel puțin nouă minute de joc. Patru jucători au depășit borna 10 în dreptul punctelor marcate, 11 jucători având cel puțin două reușite din acțiune, iar cel de-al 12-lea a terminat cu o reușită din acțiune și 7/7 la linia de pedeapsă.

România are 0-3 la general după primele trei zile. Duminică (13.08), este pauză. Următorul meci al tricolorilor are loc luni (14.08), adversar fiind Elveția.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.