România a fost depășită de Belarus la CE U16 masculin Divizia B

România a suferit cel de-al 5-lea eșec la Campionatul European U16 masculin Divizia B ediția 2017. Tricolorii au fost depășiți de Belarus, scor 43-85.

Jocul a fost dominat de ex-sovietici, care s-au desprins la 23-14 în primul sfert. Diferența a urcat și în cel de-al 2-lea sfert, scorul la jumătatea partidei fiind de 49-22. Tricolorii au câștigat sfertul al 3-lea cu 16-15, însă secvența decisivă a fost controlată de bieloruși, cu 21-5.

Gavriloaia a totalizat 16 puncte, 5 recuperări, 2 intercepții, iar Duică a adăugat 8 puncte, 7 recuperări, 3 intercepții, 2 capace și 2 pase decisive. Alți șase jucăori au punctat pentru România.

Tricolorii au terminat faza grupelor pe ultimul loc, cu un bilanț general de 0-5. Următorul meci al României este programat pentru joi (17.08), ora 18:15, cu Danemarca, contând pentru locurile 17-24.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On România a fost depășită de Belarus la CE U16 masculin Divizia B

  • Devenim penibili. Sa arunce cineva prosopul, ca la box.

  • E dureros ca am ajuns sa pierdem la asemenea scoruri. Nu am văzut nici un meci, deci nu pot emite păreri vizavi de aceasta contraperformanta. Totusi cei care știu de ce , ar trebui sa facă ceva în viitor.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.