România se duelează din nou cu Israel la Arena de Baschet

Echipa națională de baschet masculin a României se duelează cu Israel pentru a 2-a oară în cursul acestui sfârșit de săptămână. Este vorba despre un nou joc de verificare, al 6-lea pentru formația antrenată de Marcel Țenter în această vară.

Partida se dispută duminică (30.07), ora 20.00, la Arena de Baschet din București. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Jocul va fi transmis în direct la TVR HD.

Tricolorii ar putea miza pe serviciile lui Vlad Moldoveanu în această confruntare. În schimb, e posibil ca Nandor Kuti să nu fie apt de joc, după accidentarea suferită în primul joc de verificare cu Israelul.

De cealaltă parte ar putea juca Omri Casspi și Lior Eliyahu, absenți la primul meci.

Prima confruntare dintre România și Israel, desfășurată vineri (28.07), în aceeași locație, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 83-73. Detalii despre această confruntare găsiți în link-ul alăturat.

România a pierdut primul amical cu Israel de la București

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.