România continuă parcursul impecabil la Dublin, în cadrul CE U18 feminin Divizia B

România a câștigat Grupa C la Campionatul European U18 feminin Divizia B ediția 2017. Formația antrenată de Cătălin Tănase, Larisa Toma și Monika Brosovszky a depășit Olanda, scor 62-50, în ultimul meci din faza grupelor la evenimentul de la Dublin, Irlanda.

După un start mai puțin reușit, ce a consemnat pierderea primul sfert, scor 12-15, reprezentativa României a replicat cu o defensivă productivă și a trecut la conducere. Compatrioatele noastre s-au desprins, scor 30-24, după 20 inute de joc.

Au urmat două secvențe pe parcursul cărora România a avut în permanență inițiativa. Batavele au reușit să se apropie de câteva ori, însă tricolorele au câștigat ultimele două secvențe, scor 13-11, respectiv 19-15.

Un avantaj important al României s-a consemnat la linia de pedeapsă. Compatrioatele noastre au adus 14 puncte din aruncări libere, iar adversarul a reușit doar 4.

Maria Ferariu a totalizat 19 puncte, 5 recuperări, Sarah Dumitrescu a adăugat 11 puncte, 7 recuperări, Anamaria Vîrjoghe a terminat cu 11 puncte, 5 recuperări, iar Irina Pârău a terminat cu 9 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive pentru România.

Formația antrenată de Cătălin Tănase a terminat grupa cu un bilanț de 5-0 la general și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției de la Dublin. Aici, tricolorele se duelează cu Marea Britanie, locul 2 în Grupa D. Meciul se va desfășura vineri (11.08).

Foto: www.fiba,com

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România continuă parcursul impecabil la Dublin, în cadrul CE U18 feminin Divizia B

  • Din mixtura de generații 1999 și 2000 a rezultat o echipa buna care si acum doi ani și anul trecut cind a promovat in divizia A la U16 a scos rezultate bune. Speram la mai mult, deși greul începe acum. Va ținem pumnii!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.