România s-a clasat pe locul 19 la Jocurile Mondiale Universitare

România s-a clasat pe locul 19 la concursul de baschet masculin de la Jocurile Mondiale Unitersitare 2017. Evenimentul desfășurat la Taipei a reunit 24 de echipe.

În jocul pentru locurile 19-20, România a depășit Japonia, scor 87-70. Partida fost controlată de tricolori, care s-au desprins la 25-16 în primul sfert. La jumătatea partidei avantajul elevilor lui Florin Nini era de zece lungimi, scor 40-30.

Repriza secundă a fost controlată de România, care a mărit avantajul la 12 lungimi până în minutul 30. Secvența decisivă a consemnat un parțial de 29-24 în favoarea compatrioților noștri.

Mario Lazăr și Mirel Dragoste au avut câte 18 puncte fiecare, Wihelm Brosser a adăugat 16 puncte, alți trei jucători având cel puțin 9 puncte marcate pentru România. În ultimul meci nu au jucat Basti Ionescu, Andrei Petică și Andrei Damian.

România a avut trei victorii și cinci înfrângeri la acest eveniment.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.