România s-a clasat pe locul 17 la CE U16 masculin – Divizia B

Echipa națională U16 masculin a României a obținut o nouă victorie la Campionatul European – Divizia B, de la Sofia. Formația pregătită de către Eugen Ilie a bifat al 5-lea succes consecutiv, scor 79-72. Adversar a fost Islanda.

Meciul a demarat sub semnul echilibrului. Acest lucru s-a păstrat până la pauză. România s-a desprins în sfertul al 3-lea, atunci când s-a consemnat un parțial de 21-14. Celelalte trei secvențe s-au terminat la egalitate: 13-13, 21-21, 24-24.

Antonio Aurel Năsturescu a avut 19 puncte, 4 recuperări, Ștefan Bîrloveanu a adăugat 18 puncte, 6 recuperări, iar Botond Solyom a terminat cu 15 puncte. Sabin Cîrstoveanu a fost principalul creator cu 7 pase decisive, iar Alexandru Coconea a fost cel mai bun recuperator, cu 9 mingi culese la panou în acest meci. Replica a venit de la Hakon Hjalmarsson, autor a 16 puncte, dar și de la Sigmar Bjarnason, autor a 8 puncte și 16 recuperări pentru Islanda.

În urma acestui rezultat reprezentativa U16 masculin a României se clasează pe locul al 17-lea din 24 de echipe participante la Campionatul European – Divizia B. De notat că această echipă a repurtat șase victorii din nouă partide disputate.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România s-a clasat pe locul 17 la CE U16 masculin – Divizia B

  • Din pacate au pierdut exact cand si cu cine nu trebuia…
    Pe viitor, mai bine participam la divizia C, batem pe toti, luam medalii si „raportam succesuri” 😆

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.