România s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de calificare 3×3 FIBA Europe Cup U18

România s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de calificare al 3×3 FIBA Europe Cup, atât în competiția masculină, cât și în cea feminină. Tricolorii participă la evenimentul de la Riga, Letonia.

Băieții, în formula Ștefan Bîrloveanu, George Blaj Voinescu, Radu Petrescu și Victor Bogdan, a repurtat trei victorii consecutive în faza grupelor. Iată rezultatele înregistrate:

20-13 cu Țara Galilor
18-16 cu Germania
21-19 cu Belgia

Astfel, tricolorii s-au clasat pe primul loc în grupă.

În schimb, fetele, în alcătuirea Boglarka Biszak, Adelina Duță, Andreea Fleser, respectiv Maria Ticu, s-au clasat pe locul 2 în grupă. Rezultatele tricolorelor:

12-11 cu Irlanda
3-9 cu Spania

În sferturile de finală, programate pentru duminică (06.08), România are următorul program:

Masculin – vs Irlanda, ora 12:40
Feminin – vs Letonia, ora 10:30

Primele șase clasate la masculin, respectiv primele cinci clasate la feminin se califică pentru turneul final de la Debrecen, Ungaria. Acesta se va desfășura între 1-3 septembrie anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.