Români de urmărit: Codrin Cobzaru, născut 1998

Codrin Cobzaru, fratele lui Vlad Cobzaru – jucător în NCAA la Augusta Jaguars, în campionatul liceelor din SUA. Provine de la St. Johnsbury Academy. S-a născut în 18 septembrie 1998.

Măsoară 2.05 metri, are 18 ani, evoluează la pozițiile 3-4 și  început baschetul la CSȘ Unirea Iași. A avut medii de 16 puncte (75% la aruncările din acțiune, 80% la linia de pedeapsă) și 12 recuperări pe meci în ultimul sezon din liceu, în SUA.

Ar putea fi luat în considerare pentru echipa națională U20 a României, care va găzdui Campionatul European – Divizia B, de la Oradea, în luna iulie a acestui an.

Video: Arhiva personală Codrin Cobzaru

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.