Rihards Kuksiks a semnat cu BK Ventspils

Rihards Kuksiks a semnat un contract cu BK Ventspils. Fostul jucător al lui BCM U Pitești se întoarce în țara natală după experiențe în mai multe țări europene.

Kuksiks a încheiat sezonul precedent în Ital. El a jucat pentru Varese, echipă la care a avut o medie de 10.4 puncte în Lega Basket Serie A. În LNBM, acest jucător a bifat șase prezențe și a avut medii de 16.3 puncte, 4.7 recuperări și 2.2 pase decisive pentru 14.3 la eficiență.

Absolvent al universității Arizona State, Rihards a jucat în Spania, Ucraina, Letonia, Rusia, Liga VTB, România și Italia. Kuksiks a câștigat campionatul Ucrainei în 2013. Extrema în vârstă de 28 ani a jucat un sezon în Euroligă și două în EuroCup.

BK Ventspils va juca în Basketball Champions League.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.