Pau Ribas s-a accidentat. Domantas Sabonis renunță la EuroBasket 2017!

Pau Ribas a suferit o accidentare la genunchi. Jucătorul în vârstă de 30 ani al lui FC Barcelona a încercat să revină după o ruptură de tendon achilian ce l-a scos din circuit pentru tot sezonul 2016/17.

Ribas s-a alăturat lotului lărgit al Spaniei, din care lipsesc piesele de bază pentru EuroBasket 2017, în cursul acestei săptămâni. În cadrul acesteia au fost testați jucătorii care vor alcătui nucleul de bază al Spaniei în campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019.

Potrivit informațiilor furnizate de federația iberică, Ribas va fi reevaluat în a 2-a parte a lunii august, însă sunt șanse mici ca el să prindă lotul pentru EuroBasket 2017. În plus, e posibil ca FC Barcelona să solicite federației permisiunea ca jucătorul să revină la club și să înceapă pregătirea pentru noul sezon competițional după ce va primi undă verde din partea medicilor.

Așadar, șansele de a-l vedea din nou pe Ribas în România, după prezența la Ploiești cu Valencia Basket în EuroCup, au scăzut simțitor. De notat că Spania are deja 11 locuri acontate în lotul pentru EuroBasket 2017.

În altă ordine de idei, Domantas Sabonis a renunțat la EuroBasket 2017. Lituanianul a răspuns afirmativ solicitării clubului de care aparține, Indiana Pacers, de a se concentra în aceasta vară asupra unui program de individualizare în detrimentul participării în programul echipei naționale.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.