Rezumatul celui mai spectaculos meci de la EuroBasket 2017

Slovenia a învins Letonia, scor 103-97, în cel mai spectaculos meci de la EuroBasket 2017. Confruntarea a avut loc marți (12.09), la Sinan Erdem Dome din Istanbul. În imaginile alăturate au fost surprinse câteva dintre cele mai reușite acțiuni ale unei partide ce a opus două dintre cele mai periculoase echipe ale turneului pe faza ofensivă.

Luka Doncic a fost uluitor la doar 18 ani, Kristaps Porzingis ne-a arătat ce poate să facă probabil cel mai important produs al baschetului european din noua generație, frații Bertans au adus un plus de precizie, iar Goran Dragic ne-a încântat cu o serie de acțiuni individuale de mare rafinament în regim de viteză.

De asemenea, am avut posibilitatea să-l vedem în joc pe cel mai important jucător naturalizat de la EuroBasket 2017, în persoana lui Anthony Randolph. Totodată, cele două formații ne-au arătat o serie de role-players nu doar cu baze foarte solide, ci și cu calitate individuală remarcabilă, capabili oricând să-și asume un statut mai important.

Este fără îndoială meciul care a făcut cea mai bună și pozitivă propagandă pentru baschetul european. Un mix între experiență și talent pur, între calitate pur baschetbalistică, fizică și atletică. Un ritm amețitor și un show așa cum ne-am dori să vedem cât mai des. Echilibru și suspans până aproape de finalul celor 40 minute de joc efectiv.

A fost unul dintre meciurile care ne-au amintit de ce ne plac duelurile între echipe naționale.

Sursă video: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.