Reprezentanții Academiei U-BT Cluj-Napoca în vizită la Real Madrid

Real Madrid și U-BT Cluj-Napoca pun bazele unei posibile colaborări. Cele două cluburi au avut o întâlnire în cursul lunii februarie la Cluj-Napoca. Vizita spaniolilor este întoarsă în aceste zile de reprezentanții clubului de pe Someș.

Vicepreședintele Mircea Cristescu – omul care a pus bazele școlii de baschet existente în prezent la Cluj-Napoca, respectiv team managerul Branko Cuic – unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului, sunt prezenți în capitala Spaniei la invitația lui Alberto Angulo, directorul Real Madrid Basketball Academy.

Declarațiile celor doi oficiali ai Clujului pot fi lecturate AICI.

Fără îndoială această acțiune reprezintă o frumoasă lovitură de imagine pentru clubul clujean. Similar mai multor acțiuni legate de U-BT Cluj-Napoca, un eventual parteneriat cu un brad de talia lui Real Madrid nu poate să reprezinte altceva decât o imagine cât se poate de pozitivă.

Rămâne de văzut în ce fel se vor concretiza disuțiile dintre părți și dacă se va semna un act de colaborare în ce anume va consta el mai exact. Fără îndoială un astfel de parteneriat ar putea aduce mari beneficii nu doar clubului de pe Someș sau copiilor din Cluj-Napoca, cât și întreg baschetului românesc.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.