Remiză în prima manșă a finalei FIBA Europe Cup

Prima manșă a finalei FIBA Europe Cup – ediția 2016/17 s-a încheiat nedecis. Elan Chalon și JSF Nanterre au terminat la egalitate, scor 58-58, într-o partidă desfășurată marți (18.04).

Nanterre s-a desprins la 13 lungimi pe parcursul secvenței a 2-a, după ce primul act s-a terminat la egalitate, însă repriza secundă a consemnat revirimentul gazdelor. Chalon s-a apărat exemplat în ultimele 20 minute de joc, perioadă în care a încasat doar 17 puncte.

Cameron Clark a totalizat 16 puncte, iar Moustapha Fall a adăugat 11 puncte și 11 recuperări pentru Chalon. Spencer Butterfield a replicat cu 15 puncte, 5 recuperări, iar Hugo Invernizzi a adăugat 12 puncte pentru Nanterre.

Returul se dispută săptămâna viitoare, marți (25.04), la Nanterre.

Foto: www.fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.