Reggie Keely este noul pivot al Politehnicii Iași

Reggie Keely este noul jucător al Politehnicii Iași. Baschetbalistul nord-amrican măsoară 2.04 metri și evoluează la pozițiile 4-5. În vârstă de 26 ani, el cântărește 108 kilograme și se află la primul angajament în România.

Keely a jucat ultima dată pentru BK Levicki Patrioti, în Slovacia. El a avut medii de 13.0 puncte și 6.3 recuperări pe partidă. Absolvent al Ohio State, Reggie a mai jucat în Olanda și Macedonia.

Bine ai venit Reggie!!!Pentru a completa lotul POLI STUDS IAȘI, cea de a șasea poziție pentru jucătorii străini va fi…

Posted by POLI STUDS IAȘI on 26 August 2017

O altă noutate o reprezintă venirea lui Vlad Popovici. El reia activitatea de jucător după o accidentare gravă, suferită pe parcursul sezonului precedent.

Din pacate echipa noastra s-a despartit astazi de extrema Jermaine Green, datorita unor probleme de natura medicala. Vom…

Posted by POLI STUDS IAȘI on 25 August 2017

Politehnica Iași a anunțat cu o zi mai devreme despărțirea de Jermaine Green. Acesta se confruntă cu probleme medicale.

Potrivit paginii oficiale de facebook a ieșenilor, noul jucător al echipei se va alătura colegilor săi în cursul săptămânii viitoare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.