Record personal stagional de puncte pentru Aleksandar Mladenovic

Aleksandar Mladenovic a stabilit un record personal stgional de puncte marcate. Pivotul Piteștiului a izbutit performanța în victoria repurtată asupra Stelei CSM EximBank București, scor 72-67.

Titularizat la poziția 5, Mladenovic a avut 23 puncte, cu 8/10 la aruncările din acțiune și 6/7 la linia de pedeapsă. El a adăugat 5 recuperări (4 ofensive), pierzând posesia mingii de două ori pentru 23 la eficiență și -3 la +/-.

Precedentul record personal stagional al lui Mladenovic a fost de 20 puncte marcate, în meciurile cu Timișoara (deplasare, pierdut) și Craiova (acasă, câștigat).

Mladenovic a marcat un coș de trei puncte, ajungând la 4/7 pentru 57% în actuala ediție LNBM la acest capitol. El a avut 2/2 la meciul cu Oradea și 1/1 la cel cu Sibiu. Sârbul a ratat câte o aruncare de pe semicerc în alte trei meciuri.

În 18 partide contabilizate, Mladenovic are medii statistice de 13.3 puncte, 5.7 recuperări (2.1 ofensive), 1.2 pase decisive, 0.7 capace și 0.7 intercepții pentru 14.6 la eficiență și 1.1 la +/- în 25 minute pe partidă. Procentajele sale sunt de 57% la aruncările din acțiune, respectiv 69% la linia de pedeapsă.

În vârstă de 33 ani, Mladenovic se află la cel de-al 5-lea sezon în România. El a petrecut două sezoane alături de BC Mureș, unul cu Gaz Metan Mediaș și se află la cel de-al 2-lea consecutiv alături de BCM U Pitești.

Foto: BCM U Pitesti (facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.