Record de asistență la un meci din Liga 1 la baschet masculin

Politehnica Iași a depășit Steaua CSM EximBank 2 București, scor 90-68, într-un meci contând pentru ultima etapă din prima fază a Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2016/17. Partida s-a desfășurat duminică (05.02), la Iași.

Confruntarea a atras un număr record de spectatori la un meci din cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al țării. Potrivit paginii oficiale de facebook a moldovenilor la confruntarea amintită au asistat peste 1.500 spectatori. Mai multe imagini de la meciul amintit găsiți pe pagina de facebook a ieșenilor – click AICI.

Neoficial, se pare că precedentul record de asistență la un meci din Liga 1 a fost deținut de Sala Sporturilor Dunărea din Galați, unde au asistat peste 1.000 de spectacori la un meci al echipei antrenate de Florin Nini în cel de-al 2-lea eșalon al României.

Politehnica Iași a terminat prima fază a Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2016/17 pe locul al 2-lea în Grupa C, cu un bilanț general de 10-2. Moldovenii s-au calificat pentru faza semifinală în competiția echipelor cu drept de promovare.

Foto: Dragos Pascaneanu / Politehnica Iasi Baschet Masculin (Facebook)

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Record de asistență la un meci din Liga 1 la baschet masculin

  • Tot potrivit paginilor oficiale puteti observa ca la constanta si braila, media de aproximativ 1000 de spectatori pe meci este una obinsuita pentru oricare dintre jocurile oficiale sustinute pe teren propriu…

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.