Record de asistență la un meci de baschet în România

Sala Polivalentă Cluj-Napoca a fost aproape plină în cursul serii de luni (04.09), la EuroBasket 2017. Prezența campioanei Europei pe parchet alături de naționala României a atras interesul publicului la cocheta arenă frumos branduită pentru cel mai important eveniment baschetbalistic organizat vreodată în țara noastră.

Dacă la primele două zile de competiție au fost aproximativ 5.000, respectiv 6.500 spectatori, de această dată numărul celor prezenți a depășit 8.000. Potrivit site-ului fiba.basketball au asistat 8.163 spectatori. Acesta este un record absolut de asistență consemnat la un meci de baschet în România.

Capacitatea Sălii Polivalente este de 9.300 locuri după modificările efectuate pe parcursul acestui an.

Imagininile alăturate au fost surprinse de către fotografii FIBA prezenți la Cluj-Napoca în timpul meciului dintre România și Spania, scor 50-91.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.