Real Madrid l-a legitimat pe Causeur, iar Baskonia pe Huertas!

Real Madrid a oficializat legitimarea lui Fabien Causeur. Francezul sosește de la Brose Baskets și a semnat un contract pe doi ani.

În vârstă de 30 ani, jucătorul înalt de 1.95 metri, evoluează la pozițiile 2-3. El se întoarce în Spania, unde a mai jucat pentru Baskonia Vitoria. În sezonul 2016/17, Fabien avut medii de 9.9 puncte și 3.2 recuperări. El a bifat 29 prezențe și a avut un procentaj de 63% la aruncările de două puncte.

Baskonia Vitoria a anunțat legitimarea fundașului Marcelinho Huertas. Brazilianul înalt de 1.91 metri și în vârstă de 34 ani sosește de la Los Angeles Lakers. El revine la Baskonia la distanță de șase ani după ce a părăsit această grupare. Huertas are o experiență de șapte sezoane la nivel de Euroligă și revine în această competiție după două sezoane în NBA.

Valencia Basket a anunțat prelungirea contractului pentru Joan Sastre. Extrema amintită, în vârstă de 25 ani, înaltă de 2.01 metri, a semnat un contract pe patru ani cu actuala campioană a Spaniei. Sastre a avut 7.3 puncte pe meci pentru Valencia în ultima ediție a Ligii ACB și se află la debut în Euroligă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.