Real Madrid învinge pe Olympiacos Pireu în reeditarea finalei Euroligii din 2013 și 2015

Real Madrid a învins pe Olympiacos Pireu, scor 84-72, în reeditarea finalei Euroligii din 2013 și 2015. Partida s-a desfășurat la Barclaycard Center din capitala Spaniei în cursul serii de joi (28.01) și contează pentru etapa a 5-a din TOP 16 în ediția 2015/16 a Euroligii masculine.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului pe parcursul primelor 12-13 minute, după care ibericii au trecut în control. Olympiacos a terminat prima secvență cu scorul de 19-17, însă au urmat 20 de minute în care Real a pus 46 puncte pe tabela de marcaj, perioadă în care Olympiacos a replicat cu doar 29. Grecii au redus din deficit în sfertul decisiv, dar nu au reușit să surprindă Madridul.

llull

Sergio Llull (foto) a avut 18 puncte, 7 pase decisive, iar Felipe Reyes, Sergio Rodriguez și Gustavo Ayon au bifat câte 11 puncte fiecare. Cel din urmă a adăugat 10 recuperări. În fine, Andres Nocioni a totalizat 10 puncte pentru Real. În replică, Othello Hunter a avut 14 puncte și 11 recuperări, Daniel Hackett a adăugat 14 puncte, iar Ioannis Papapetrou a terminat cu 12 puncte pentru Olympiacos.

În urma acestui rezultat, Real Madrid are 3-2 la general. În schimb, Olympiacos Pireu ajunge la 2-3, suferind cel de-al 3-lea eșec consecutiv.

Tot în Grupa F s-a jucat și meciul dintre CSKA Moscova și Brose Baskets Bamberg. Partida a fost decisă în sfertul al 2-lea când rușii au izbutit un parțial de 30-11. Rezultatul final a fost de 91-70 în favoarea ex-sovieticilor.

Nando De Colo a avut 19 puncte, 6 recuperăro, Milos Teodosic a adăugat 14 puncte, 6 pase decisive, iar Joel Freeland a terminat cu 10 puncte pentru CSKA. În replică, Nikos Zisis a avut 12 puncte, iar Brad Wanamaker și Elias Harris au reușit câte 11 puncte pentru Brose.

Fenerbahce Istanbul a depășit pe Cedevita Zagreb, scor 86-73, într-un meci contând pentru Grupa E. Partida a fost controlată de turci, aceștia bifând al 5-lea succes din tot atâtea meciuri în TOP 16.

Elevii lui Zeljko Obradovic s-au desprins la 15 puncte în primul sfert, dar Cedevita a replicat și s-a apropiat la un singur punct până la încheierea sfertului 3, însă Luigi Datome a avut un final de meci extrem de productiv și a terminat cu 19 puncte marcate. Ekpe Udoh a adăugat 17 puncte și 4 capace pentru învingători. În replică, James White și Miro Bilan au avut câte 13 puncte pentru campioana Croației.

Așadar, Fenerbahce are 5-0 după această partidă. În schimb, Cedevita pierde pentru prima dată la Istanbul în acest sezon (după ce a câștigat împotriva lui Darussafaka și Anadolu Efes), ajungând la 2-3.

Cele trei partide au fost transmise în direct la DigiSport.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.