Real Madrid învinge după prelungiri în sferturile de finală ale Copa del Rey 2017

Real Madrid a avut emoții, însă a reușit să trească de primul pas la turneul final al Copei del Rey 2017. Campioana Spaniei și deținătoarea trofeului a învins Andorra, scor 99-93, după o repriză de prelungiri în ziua inaugurală a turneului final, găzduit la Vitoria.

Andorra a avut ultima posesie în timpul regulamentar, la scorul de 86-86, cu patru secunde pe ceas, dar nu a reușit să contabilizeze pe tabela de marcaj și astfel partida a intrat în prelungiri. Succesul Madridului s-a conturat pe fondul unei triple de excepție, semnată Anthony Randolph. Preergător reușitei decisive, arbitrilor le-a scăpat o abatere de teren comisă de Sergio Llull. Oficialii nu au văzut că jucătorul amintit a călcat linia de centru, după care s-a consemnt coșul decisiv al partidei.

Randolph (foto) a terminat cu 25 puncte, Sergio Llull a adăugat 22 puncte, 11 pase decisive, 7 recuperări, iar Luka Doncic a reușit 12 puncte, 10 recuperări, 7 pase decisive pentru învingători. Replica a venit de la Giorgi Shermadini, autor a 27 puncte cu 7 recuperări pentru Andorra.

Baskonia, gazda turneului final, a depățit pe Iberostar Tenerife, a 2-a clasată în Liga ACB, scor 90-81, în meciul de deschidere al Final 8-ului de Cupa Spaniei. Shane Larkin a totalizat 26 puncte, 8 pase decisive, iar Adam Hanga a termint cu 16 puncte pentru învingători.

Vineri (17.02) se dispută celelalte două meciuri din sferturile de finală. Acestea opun pe Valencia Basket lui Gran Canaria, iar pe FC Barcelona lui Unicaja Malaga.

Foto: acb.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.