Real Madrid este calificată în playoff după disputatea a două treimi din sezonul regulat

Real Madrid a găsit cea mai scurtă cale de a se califica în playoff-ul campionatului Spaniei. Echipa pregătită de către Pablo Laso este calificată în fazele eliminatorii ale Ligii ACB după disputarea etapei a 22-a din totalul de 34 programate în sezonul regulat.

Formația din capitala Spaniei a învins pe Rio Monbus Obradoiro cu scorul de 83-68. În cadrul acestui meci, Rudy Fernandez a totalizat 20 puncte, o recuperare și o intercepție cu 4 posesii pierdute, fiind secondat de către Nikola Mirotic și Sergio Llull, ambii cu câte 16 puncte. În replică, Pavel Pumprla a bifat 16 puncte și 5 recuperări.

dardenTremmell Darden, extrema lui Real Madrid

Notabil este faptul că echipa din Obradoiro se situează pe locul al 9-lea în ierarhia la zi, adică primul care rămâne în afara playoff-ului. Această echipă are 10-12 la general, adică exact 12 victorii mai puțin decât Real Madrid. Astfel, având avantajul confruntărilor directe, trupa lui Pablo Laso este, din punct de vedere matematic, calificată în playoff.

În prezent, podiumul Ligii ACB este completat de către Valencia Basket (19-3) și FC Barcelona (16-6).

Foto: acb.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.