Publicul piteștean l-a susținut pe Aleksandar Mladenovic

Suporterii prezenți la Sala Sporturilor Trivale din Pitești la Meciul 3 al seriei pe care echipa locală, BCM U, l-a susținut în primul tur al playoff-ului LNBM, disputat în compania Stelei CSM EximBank București, și-au susținut căpitanul de echipă, Aleksandar Mladenovic. Ei au afișat numărul jucătorului ex-iugoslav pe hârtii, transmițând un mesaj de sprijin pentru marele absent din angrenajul formației antrenate de Hristu Șapera.

Mladenovic și-a ispășit prima etapă de suspendare impusă de Comisia de Disciplină ca urmare a unui incident consemnat în Meciul 1 al seriei amintite. Jucătorul în cauză a primit o suspendare de două etape și o amendă în valoare de 800 euro.

De notat că sportivul amintit se află la prima abatere disciplinară din carieră. El a petrecut două sezoane la BC Mureș, unul la Gaz Metan Mediaș și două la BCM U Pitești. În cinci ani la nivelul Ligii Naționale, sportivul ex-iugoslav a devenit suficient de cunoscut pentru a se constata că nu este un jucător murdar și care a avut un „cazier disciplinar” imaculat până la incidentul din Meciul 1 al seriei cu Steaua CSM EximBank București.

În absența lui Mladenovic, BCM U Pitești nu a reușit să reziste pe tot parcursul celor 40 minute de joc ale confruntării cu Steaua, încheiată cu scorul de 72-89. Argeșenii conduceau la jumătatea confruntării.

Foto: BCM U Pitești (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.