Programul „vulturilor” în ultima lună înaintea EuroBasket 2017

„Vulturii” au intrat în ultima lună de pregătiri înaintea EuroBasket 2017. Prima reprezentativă a României va avea programate două turnee în cele ce urmează.

Reamintim faptul că echipa antrenată de Marcel Țenter a pierdut cu Estonia și Portugalia la turneul de pregătire din Portugalia, după care a împărțit victoriile cu Tunisia, la Cluj-Napoca. La sfârșitul lunii iulie, tricolorii au pierdut de două ori cu Israel, o altă gazdă a EuroBasket 2017.

După jocurile cu reprezentanta „țării sfinte”, desfășurate în capitala țării, România își continuă pregătirile la București. În perioada 6-9 august, tricolorii vor participa la un turneu în Grecia, alături de prima reprezentativă a țării gazdă, Marea Britanie și Macedonia.

Delegația României se va întoarce la Cluj-Napoca, unde va petrece o nouă săptămână, după care se va deplasa în Letonia, pentru un ultim turneu de pregătire. Acesta se va desfășura între 18 și 20 august, cu participarea Letoniei și Lituaniei.

În fine, România se instalează la Cluj-Napoca, pentru participarea la EuroBasket 2017, pe data de 21 august. Startul turneului final se dă pe 31 august, însă jocurile grupei din țara nostră demarează pe 1 septembrie.

Compatrioții noștri se duelează cu Spania, Croația, Cehia, Muntenegru și Ungaria. Primele patru clasate se califică pentru fazele eliminatorii, programate a se desfășura între 8-17 septembrie, la Istanbul.

Foto: Alina Cojocaru / Federatia Romana de Baschet (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.