Programul României în turneul 9-16 la Campionatul European U18 – Divizia B

România continuă participarea la Campionatul European U18 masculin – Divizia B din Austria. Marți (28.07) este zi de pauză, urmând ca miercuri și joi să dispute jocurile contând pentru faza a 2-a a competiției, în cadrul turneului rezervat locurilor 9-16.

Tricolorii au fost repartizați în Grupa H, alături de Portugalia, Danemarca și Austria. De notat că România a pierdut confruntarea cu lusitanii la prelungiri, acel rezultat contând pentru configurația Grupei H. De asemenea, succesul repurtat de Danemarca în fața Austriei este contabilizat în această grupă. Prin urmare, Portugalia și Danemarca au 1-0 la startul fazei a 2-a, pentru ca Austria și România să aibă 0-1.

Programul echipei pregătite de către Goran Vrkic în faza a 2-a:

Miercuri (29.07), ora 19:00, România vs Danemarca
Joi (30.07), ora 16:45, Austria vs România

O clasare pe primele două poziții trimite reprezentativa tricoloră la turneul locurilor 9-12, iar o clasare pe pozițiile 3-4 în faza a 2-a echivalează cu disputarea jocurilor de clasament în turneul locurilor 13-16.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.