Programul precompetițional pentru BC SCM Timișoara

BC SCM Timișoara a anunțat programul precompetițional. Formația alb-violetă se va reuni la data de 14 august anul curent.

Timișoara va disputa două jocuri la Belgrad, la finele lunii august. Adversari vor fi Partizan și Dynamic. Potrivit presei de specialitate din Serbia, cele două cluburi amintite ar putea fuziona sau demara un proiect de colaborare.

Ulterior, BC SCM Timișoara va găzdui Cupa Timișoara în perioada 8-9 septembrie, urmând a fi anunțate echipele participante. O săptămână mai târziu, în perioada 15-16 septembrie, BCT va juca la un turneu în Ungaria, la Kecskemet.

Ultimele două jocuri de pregătire se vor disputa pe 23 și 24 septembrie. Adversarii urmează să fie anunțați.

În prezent, Leii din Banat au un singur jucător străin sub contract (anunțat pe cale oficială) – Mladen Jeremic, existând zvonuri cu privire la alții, rămase neconfirmate. În schimb, Timișoara a conturat contingentul de jucători autohtoni.

Staff-ul tehnic a fost confirmat, fiind alcătuit din Tudor Costescu, Shone Markovic și Cristi Bota.

Primul joc oficial al timișorenilor este programat pentru 30 septembrie anul curent, în deplasare, cu SCM Universitatea Craiova, contând pentru Cupa României, Returul se joacă pe 4 octombrie, iar prima etapă din Liga Națională are loc pe 7 octombrie, în compania Timbei Timișoara.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.