Programul echipei naționale de seniori în a 2-a jumătate a lunii iulie

Echipa națională de baschet masculin a României continuă programul de pregătire pentru participarea la EuroBasket 2017. „Vulturii” vor petrece a 2-a jumătate a lunii iulie în țară, după ce au participat la un turneu de pregătire în Portugalia, acolo unde au susținut primele jocuri de pregătire.

Aici, elevii lui Marcel Țenter au pierdut jocurile cu Estonia (55-87), respectiv Portugalia (56-65).

Echipei naționale i se va alătura Vlad Moldoveanu. De asemenea, Adrian Tudor și Octavian Popa Calotă sunt la dispoziția echipei naționale, cu precizarea că se află în refacere medicală după accidentări suferite, menționează frbaschet.ro.

După încheierea Campionatului European U20 masculin Divizia B de la Oradea, adică în jurul datei de 24 iulie, lotului de seniori i se vor alătura și Nandor Kuti, Bobe Nicolescu, respectiv Emi Cațe.

Pe finalul lunii iulie sunt programate patru jocuri de pregătire. Programul acestora este următorul:

– 21 iulie (vineri), România vs Tunisia (la Sala Horia Demian, Cluj-Napoca)
– 23 iulie (duminică), România vs Tunisia (la Sala Horia Demian, Cluj-Napoca)
– 28 iulie (vineri), România vs Israel (la Arena de Baschet, București)
– 30 iulie (duminică), România vs Israel (la Arena de Baschet, București)

Ulterior, naționala de seniori a României va participa la două turnee. Este vorba despre unul în Grecia, între 6-9 august, respectiv unul în Letonia, între 17-21 august.

EuroBasket 2017 demarează pe 31 august. România va juca în Grupa C, la Cluj-Napoca, alături de Spania, Croația, Muntenegru, Cehia și Ungaria. Primele patru clasate se califică pentru optimile de finală ale competiției. Fazele eliminatorii se vor disputa la Istanbul.

Foto: www.fpb.pt

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.