Programul complet al Meciurilor 3 și 4 în turul I din playoff

Programul următoarelor meciuri din playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2014/15 este definitivat. Aruncăm o privire asupra datelor și orelor de disputare pentru Meciul 3 și Meciul 4 din turul inaugural.

Este posibil să avem parte de meciuri în cinci zile consecutive, în pofida faptului că inițial jocurile ar fi trebuit să se desfășoare pe 18 și 19 aprilie. Acest lucru se explică în principal din două motive.

1. Energia Târgu-Jiu participă între 24 și 26 aprilie la turneul final al FIBA EuroChallenge. Astfel, dacă va fi necesară disputarea Meciului 5 în seria cu BCM U Pitești, aceasta se va desfășura mai devreme de 23 aprilie, data prevăzută în Regulamentul Specific al competiției. Prin urmare, Meciul 3 și eventualul Meci 4 au fost devansate, tot așa cum se va proceda și în cazul în care va fi necesară disputarea Meciului 5, care ar urma să se desfășoare la Târgu-Jiu, în cursul zilei de duminică (19.04).

2. Sala Constantin Jude din Timișoara va fi ocupată cu un alt eveniment în zilele de sâmbătă (18.04) și duminică (19.04). Prin urmare, Meciurile 3 și 4 ale seriei ce opune echipele BC Timișoara și CSU Ploiești au fost devansate cu câte două zile.

În fine, este limpede că aceste motive au simplificat și misiunea DigiSport de a include în grila de transmisiuni mai multe meciuri. De altfel, dacă toate seriile vor avea nevoie de Meciul 4, în următoarele cinci zile vom avea parte de șase partide din playoff-ul LNBM în direct la TV.

Programul complet al meciurilor din Liga Națională în această săptămână:

Miercuri (15.04), ora 20:00, BCM U Pitești vs Energia Târgu-Jiu (Meciul 3)

Joi (16.04), ora 18:00, BC Timișoara vs CSU Ploiești (Meciul 3)

Joi (16.04), ora 20:15, BCM U Pitești vs Energia Târgu-Jiu (Meciul 4)*

Vineri (17.04), ora 19:00, BC Timișoara vs CSU Ploiești (Meciul 4)

Sâmbătă (18.04), ora 18:30, BC Mureș vs U BT Cluj-Napoca (Meciul 3)

Sâmbătă (18.04), ora 19:50, CSM-U Oradea vs Steaua CSM EximBank București (Meciul 3)

Duminică (19.04), ora 18:00, CSM-U Oradea vs Steaua CSM EximBank București (Meciul 4)*

Duminică (19.04), ora 19:45, BC Mureș vs U BT Cluj-Napoca (Meciul 4)*

Programul TV poate fi consultat AICI.

* dacă va fi necesar

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.