Programarea turneelor finale U20 și U18

Federația Română de Baschet a anunțat locurile de desfășurare pentru turneele finale ale Campionatelor Naționale U20 masculin, U18 masculin, respectiv U18 feminin – ediția 2014/15.

Campionatul Național de tineret (U20) masculin va avea loc la Arena de Baschet din capitală, între 5 și 7 mai. Evenimentul este organizat de CS VIPO București. Alături de echipa gază, în Final Four participă U Mobitelco Cluj-Napoca, Dinamo București respectiv LPS Focșani.

CN U18 masculin se va desfășura între 29 aprilie și 3 mai, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, în organizarea echipei U Mobitelco Cluj-Napoca. În schimb, CSN U18 feminin are programat turneul final la Alexandria, în aceeași perioadă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.