Probleme pentru Spania – Sergio Llull va rata EuroBasket 2017

Probleme pentru Spania. Campioana în exercițiu a Europei l-a pierdut pe Sergio Llull și a fost surclasată de Belgia într-un meci de verificare.

Formația antrenată de către Sergio Scariolo a fost învinsă de Belgia cu scorul de 89-71. Această înfrângere a fost dublată de faptul că Llull – MVP-ul Euroligii masculine – a suferit o accidentare la genunchiul piciorului drept.

Llull a fost transportat la spital pentru analize amănunțite. El a fost purtat pe brațe de către colegi până la banca de rezerve, după care a fost preluat de staff-ul medical al naționalei Spaniei și de echipajul medical delegat la sala în care s-a desfășurat partida.

Potrivit mai multor publicații media din Spania, Sergio Llull a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat. Dacă diagnosticul se confirmă, atunci jucătorul amintit va rata o bună parte a sezonului competițional 2017/18.

Axel Hervelle a totalizat 18 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Pau Gasol a totalizat 15 puncte.

Juan Carlos Navarro l-a depășit pe Juan Antonio San Epifanio la capitolul numărul de meciuri jucate în prima reprezentativă a Spaniei. „La Bomba” are acum 239 meciuri disputate. El a înscris 13 puncte pentru naționala iberică.

Alte meciuri amicale:

Italia vs Finlanda, scor 78-64
Croația vs Lituania, scor 82-80

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.