Probleme de comunicare la Unics Kazan

pedoulakis

Evgeny Bogachev, președintele lui Unics Kazan a ținut să precizeze faptul că antrenorul elen Argiris Pedoulakis nu este în pericol de a-și pierde slujba. zvonurile au început să circule după ce echipa a pierdut patru din cinci meciuri în Euroligă, respectiv două din cele șase disputate în Liga VTB.

Oficialul lui Unics a anunțat că planurile echipei nu se leagă de o schimbare la nivelul băncii tehnice. În schimb, el a precizat că există o problemă de comunicare între antrenor și jucători în condițiile în care Pedoulakis nu vorbește limba engleză. Bogachev a confirmat faptul că se apelează la translator în dialogul antrenorului cu echipa, iar acest lucru poate avea efecte negative atât în timpul meciului, cât și la antrenament.

Unics Kazan are în componență opt jucători ruși, patru americani, doi greci și un gruzin. În schimb, staff-ulktehnic cuprinde trei tehnicieni greci și un rus. De notat că Pedoulakis a mai antrenat o echipă la nivel de Euroligă, unde a avut parte de o mulțime de jucători care nu vorbesc limba greacă

Așadar, în anul 2014, la nivel de Euroligă, cel puțin o echipă se confruntă cu o barieră extrem de importantă: comunicarea.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.