Prima victorie pentru România la Campionatul European U20 masculin – Divizia B

România a depășit Bulgaria, scor 76-49, în cel de-al 2-lea meci susținut la Campionatul European U20 masculin – Divizia B, de la Chalkida, Grecia. meciul s-a desfășurat duminică (17.07).

Tricolorii au controlat jocul, desprinzându-se decisiv pe parcursul primei jumătăți. De altfel, formația antrenată de Răzvan Cenean a câștigat fiecare sfert: 22-11, 18-11, 21-15, 15-12.

Emi Cațe a ieșit din nou la rampă cu un impresionant double-double. El a avut 19 puncte, 15 recuperări și 2 pase decisive în 35 minute de joc. Sebastian Ionescu a contribuit cu 17 puncte, Bogdan Popa a bifat 12 puncte, 7 recuperări, Marius Ciotlăuș a realizat 12 puncte, 10 recupeărri, 4 pase decisive, iar Bobe Nicolescu a încheiat cu 8 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive.

România obține primul succes la Campionatul European U20 – Divizia B, ediția 2016. Următorul adversar este Bosnia-Herțegovina, meci programat pentru marți (19.07), ce se anunță decisiv pentru calificarea între primele opt echipe ale competiției.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

4 comentarii On Prima victorie pentru România la Campionatul European U20 masculin – Divizia B

  • Meciurile se transmit pe you tube

  • Ce e cu Rares Uta si Caius Covrig? Parca erau si ei in lot.

  • Browser si VARNA ?? TAMAS BOLONI A AVUT ABONAMENT LA LOT TOT JUNIORATUL JUCATOR DE 175CM CARE A FOST ETERNA REZERVA CARE E LOGICA?? SI ALTELE…
    A TREBUIT SA ISI DEA SEAMA CENAN ABIA ACUM LA MECIUL CU BULGARIA CA T GHEORGHE E IN ALT FILM SI SA JOACE CU SEBASTIAN IONESCU….

  • Varna si Brosser au fost anuntati ca accidentatl. Cu Boloni ai dreptate, bine ca nu a venit si Engi. Alta speranta vesnica Daniel Gheorghe azi in vreo 15 min , ZERO pe linie. Turist de serviciu este si Potcoava. Ionescu este 2 clase peste T.Gheorghe pe pozitia 1.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.